Grammis 2016

Igår fick jag den stora äran att närvara på Grammis och det var otroligt pampigt och kul att vara på plats. Det blev lite som en heldag. Vid 14:00 var jag på en förfest på Abba hotellet som Warner Music hade tillsammans med några av deras artister och folk från skivbolaget. Älskar dom! Efter det gick vi tillsammans och såg galan som Petter ledde. Galan var lagom lång och det var verkligen häftigt att den bjöd på så mycket bra innehåll. Zara Larsson, Icona Pop och Seinabo Sey gav mig rysningar med sina grymma uppträdanden och det var kul att se hur glada alla blev när de fick ta emot pris på scen under kvällen. En Grammis är ju inte direkt ett pjåkigt pris om man säger så.

Efter den härliga galan blev det middag på Rotundan där jag satt med min bästa Clara och Fredrika och Emma från Warner (tre favoriter!) samt ett coolt killgäng från en hip-hop grupp som Warner Music har. De var lite för coola för mig kände jag men då fick även denna gamla farbror känna sig häftig för en gångs skull, haha! Överlag var det en grym kväll och jag är så glad att jag fick gå på detta, kul!

P2241565
Med min fina vän Clara, en grym tjej.
P2241566
Icona Pop ägde scenen, go girls!
P2241568
Zara Larsson och Elliphant anslöt till scenen, rysningarna var ett faktum.
P2241569
Ghost får pris på scen!
P2241572P2241573P2241574
Ljuvlig vegetarisk ravioli, så HIMLA gott…
P2241576
babes till bords <3
P2241557
Haha åh! Kärlek till dessa vackra själar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *