Fångarna på Fortet

Dagen är äntligen kommen! Ikväll 20:00 är jag med i Fångarna På Fortet på TV4 och det vill ni inte missa! Jag har sett det här programmet sedan jag var liten och har även fortsatt att kolla på det i vuxen ålder och jag hade aldrig ens vågat drömma om att jag en dag skulle få sätta min fot på Fort Boyard och delta i det här programmet. Det är verkligen en dröm som blir sann och jag är så glad för det här. Ett minne för livet minst sagt och hela upplevelsen var grym från början till slut. Bästa. Ses i rutan ikväll!

fangarna_lagbildep7
Team Blue!

2 thoughts on “Fångarna på Fortet

  1. Väldigt kul att se dig vara med! Måste säga att du vara otroligt modig i första cellen med djuren, hade själv bara gått ut igen… 😀 Bra kämpat, otroligt att se att du aldrig gav upp utan fortsatte kämpa, du är en fin förebild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *