Fångarna igår!

Igår sändes vårt avsnitt! Heja blå laget kände jag bara och det är faktiskt svårare än vad man tror att vara med där. Och läskigare. Så man blir lite feg av själva miljön även om jag själv kan titta på det nu i efterhand och tycka att jag sjåpade mig lite väl mycket. Kul hade vi iallafall!

Har fått så mycket nätkärlek efter programmet igår och reprisen, jag blir glad av att skänka folk glädje! Jag har aldrig påstått att jag är modigast i stan, jag är inte heller någon atlet. Jag är en entertainer, jag vill få folk att skratta, glädjas och sprida kärlek och värme i rutan. Det är det jag fokuserar på när jag ställer upp i den här typen av program och när jag kollar min twitter och instagram och alla andra kommentarer och tillrop jag fick igår inser jag att jag lyckades med det. Det känns såklart jättebra även om jag kanske inte kan titulera mig som ett Fångarna-På-Fortet-proffs. Än 😉

Älskar mitt lag, team blue! 30 000 kronor skänkte vi till Min Stora Dag. Underbart!

12443867_10156686731035128_1744904651_oSkärmavbild 2016-02-27 kl. 13.52.25

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *