COFFEE

Idag har jag haft en härlig söndag, en typisk ”lat” sådan med allt vad det innebär! Pappa var förbi mig en sväng och hängde, jag hade lagat lunch till oss och tänkte att det skulle vara kul om han kom förbi! Det tyckte han med så det var ju skönt.

Efter det åkte jag in till stan och tog en kaffe med Jenoa. Vi pratade lite om ”söndagsångest” och att man alltid borde planera in små roliga avbrott på söndagar så att man inte bara sitter hemma vilket kan göra att man börjar tänka negativt. Det är ju alltid en viss vibb i luften på söndagar kan jag tycka, då ska man se till att komma ut hemifrån, få lite frisk luft och unna sig en paus. Som en kaffe på stan med en vän, hur trevligt är inte det? Man kommer på andra tankar. Enkelt att få till också, mysig söndag!

76812716863_1272039589480079_686137136_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *