Squad!

6534
Aldrig en tråkig stund med dessa magiska människor =)

Jag har haft en otroligt skön helg med både jobb och nöje. I fredags var det ju Lets Dance/After Dance hela kvällen (så tråkigt att Ewa fick lämna!) och så blev det lite Nyhetsmorgon morgonen efter innan jag åkte hem till mina föräldrar för att fira persiskt nyår. Hela familjen var verkligen samlad. Mina föräldrar bor kvar i villan jag växte upp i och nu när vi alla flyttat ut (jag och mina syskon det vill säga) så har det liksom känts lite ”tomt” när man är på besök ibland. Men igår var mina syskon där, deras respektive, deras föräldrar, mina syskonbarn, min bästis. Det var verkligen fullt hus! Som jag saknat det. Helt underbart verkligen.

Idag har jag bara varit hemma med ett litet undantag. Jag var iväg på en inspelning för en grej jag velat göra SÅ länge. Ni kommer få ta del av det snart och jag vet att ni kommer älska det.

PS. Ni följer väl mig på Snapchat?! Om inte så lägg till mig på @danielparis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *