Lets Dance-familjen

Ikväll har jag varit på en middag som produktionen på Lets Dance styrt upp för alla oss som är en del av programmet. Jag gör ju programmets mellansnack After Dance som ni kan se HÄR och på plats var programmets sponsorer, teamet, alla deltagare och massa roligt folk från produktionsbolaget och TV4. Vilket otroligt varmt och kul gäng.

Jag tycker vi alla känns som en familj redan faktiskt och det är så otroligt många människor involverade i programmet som jobbar så sjukt hårt. Inte bara de som står framför kameran och ikväll var liksom allas fest. Det bjöds på grym underhållning, god mat, massa dans och gott sällskap. Hade sjukt kul, det märkte nog ni som följer mig på Snapchat, haha!

Vill passa på och credda TV4 som styr upp den här typen av sjukt roliga grejer för alla oss som är involverade i programmet. Det uppskattas verkligen. Så grymma! Nu ska jag sussa! Puss på er.

IMG_6462768767990988IMG_645878

En grym kväll hos TV4!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *