Glad påsk på er!

Idag har jag varit hemma hos min storebror hela dagen där hela familjen var samlad och jag fick hänga med båda mina älskade brorsdöttrar och det var alldeles underbart. Dessa härliga tjejer alltså. Min ena brorsdotter har hamnat i en ”bokperiod” vilket innebär att hon bokstavligt talat jublar när hon ser böcker och vill ingenting hellre än att man ska läsa för henne. Så himla gulligt. Jag hoppas att hon aldrig kommer ur denna härliga fas, haha!

Efter det åkte jag hem till min lägenhet som jag just nu håller på att storstäda! På påsken ska det vara fint så att man får besök av påskfen. Haha skoja, men när jag var liten trodde jag faktiskt att det fanns en magisk fe som kom varje påsk och gav en godis men BARA om det var rent och fint i ens rum. Vad hände med påskharen liksom? Kul ändå! Antar att det levt kvar hos mig lite…

223

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *