Thomas Sabo

Idag var jag på Thomas Sabo och spanade inte lite av deras vårnyheter. Jag har alltid varit en lojal kund och köpt deras grejer i alla år. Jag har ett ”charm bracelet” därifrån som är ett armband som man fäster olika berlocker i som är betydelsefulla. Det har jag byggt på i alla år med olika berlocker som betyder mycket för mig. En studentmössa, en fyrklöver, ett flygplan, en kursbok. Ja, det har blivit en del olika små berlocker genom åren.

Mitt armband påminner mig om vart jag har varit, vart jag är och vart jag är på väg. Jag och min bästis har likadana armband och även några berlocker är identiska fast det är bara vi som tänker på det tror jag. Men ändå, det är lite fint liksom.

6912724961_217297561972425_828958289_n90

Inlägget är i samarbete med Thomas Sabo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *