Swedish beauty & cosmetics awards

Eftersom att jag bara sitter och skriver manus ikväll (och det finns ju inte så jättemycket mer att blogga kring det liksom) så tänkte jag visa er tre bilder från ett event som jag var på tidigare i veckan!

Skönhetsbranschens oscarsgala brukar SBCA kallas för och förra året var jag faktiskt sidekick för galan men i år var jag ”bara” där som gäst och det var så himla skönt. Jag valde att hoppa att ta mig an något uppdrag i år eftersom att jag jobbar med Lets Dance och faktiskt leder Finest Awards på onsdag så jag vill verkligen lägga fullt fokus på de grejerna. Man ska inte göra något halvdant tycker jag! Men jag hade en grym kväll. Min vän Carin gjorde ett fantastiskt jobb som konferencier och jag satt vid världens roligaste bord (bord 5 for the win!). All in all får kvällen fem guldstjärnor av fem möjliga!

1460700351-97931460700360-97931460700347-9793

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *