Säg nej!

Såhär är det. Jag vill börja med att säga att jag skriver det här inlägget i stolt samarbete med Systembolaget och jag brukar göra ett samarbete med de varje Valborg för att sprida det här budskapet.
Det är snart Valborg vilket innebär att väldigt många minderåriga kommer att dricka alkohol och jag får alltid samma klump i magen varje Valborg för jag vet vilken hets det brukar vara. Jag hoppas verkligen att alla som har småsyskon eller barn för den delen verkligen tänker till en extra gång innan de väljer att köpa ut till sina unga och hela det här argumentet om att ”det är bättre att jag gör det så att de inte köper alkohol av någon annan”. Förlåt, men det stämmer inte ens. Visste ni att 60% av dom 16 åringarna som dricker alkohol faktiskt skulle avstå från att dricka om det inte var så att ens syskon, förälder eller någon dom känner väl köpte ut åt dom?! Det här är så viktigt. Läs mer om hur just DU kan få hjälp med att säga nej till att köpa ut alkohol HÄR
Våga säga nej, gör dig själv och alla i din omgivning en tjänst, det är på riktigt det här och det är på liv och död och jag överdriver inte när jag skriver det. Säg bara nej! Om du själv tycker att det är svårt kan du få värdefulla tips på hur man säger nej HÄR
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-Swcpvlm91A[/youtube]

One thought on “Säg nej!

  1. Hej! Jag undrar om du inte har någon youtubekanal? Skulle vara jätteroligt att få följa dig ibland i vloggar/”follow me around” videor!
    Du tar upp så mycket bra ämnen så det skulle också vara roligt och höra med om i videoform! Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *