Allt i allo

Ryska Posten har en ny tjänst som heter Allt i Allo och nu gör jag ett roligt samarbete med dom, mest för att det verkligen är en smart och fiffig grej för den som behöver det. Man ringer och så kommer de och hjälper till! Det kan vara allt från byta glödlampor till att måla om en vägg eller hjälpa till att flytta in något. Tjänsten gäller främst för företag.

Jag har beställt den här tjänsten till min bästa vän till exempel. Hon har precis skaffat ett eget kontor (stolt vän!) där hon sitter och har massa nya möbler i lådor som hon beställt men som hon inte hinner montera ihop. Nu kom de och hjälpte henne med det och hon blev så glad. Alla har inte någon de kan ringa som kan/vill hjälpa till med sånt här. Därför är det bra att den här tjänsten finns. Läs mer HÄR

DSCF5052DSCF5045DSCF5006

Vi spelade in en rolig liten film till min instagram @danielparis hemma hos mig faktiskt. Då såg det ut såhär! Inlägget är ett samarbete med Ryska Posten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *