Blodsocker-akuten

Jag flänger runt en del på inspelningar (särskilt denna vår som varit maxad) och det är alltid så SJUKT kul och är man en liten godisråtta som ni garanterat vet att jag är så är det extra kul eftersom att man väldigt ofta behöver få igång energin snabbt när man filmar och därför finns det alltid massa godis på plats! Filmar man som jag gjort ibland flera veckor i rad kan man känna att man är lite….trött på det här med godis och då är det här verkligen perfekt.

En ny skafferi-tjänst från Ryska Posten (antar att det märks att jag diggar dom ganska hårt just nu, haha) där man kan få nyttiga tilltugg/frukost och snacks levererat till där man är och allt är faktiskt nyttigt och gott. Man väljer själv vad man vill ha såklart men det är faktiskt skönt att äta lite fruktsallad och dricka juice också kan jag tycka, haha! Tummen upp för den här idén. Läs mer HÄR

P5313021
Frukt, nötter, chiapudding med bär (ljuvlig!), juice och fruktsallad. Magi! Inlägget är ett samarbete med Ryska Posten skafferi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *