Bachelor box

Mina vänner har startat ett roligt företag som har något som kallas för ”The Bachelor Box” som är en tjänst man kan prenumerera på som gör att man får hem olika nödvändigheter som man kanske glömmer tänka på att köpa på sig. Tandborstar, kalsonger, fräscha basplagg, färgglada strumpor. Ja ni förstår, lite olika nödvändiga grejer. Man kan välja mellan också boxar beroende på vilken nivå man vill lägga sig på. Jag tycker den här iden är så himla smart så jag ville skriva ett inlägg om dom. Såklart flaggar jag det här inlägget med ett ”I samarbete med” som sig bör, även fast jag inte fått en krona för det här men jag vill vara tydlig.

Jag skrev precis upp min storebror på detta, inte för att han är någon ungkarl men jag tror ändå att han behöver det här!

premium_bachelorbox

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *