Midsommar 2016

Igår firade vi Midsommar på gammalt hederligt vis på berget i goda vänners lag. Vi grillade, hade allsång, badade (?) och hade det sjukt trevligt. Helt magiskt, det var verkligen en sjukt lyckad kväll och jag är så glad att vi slapp undan regnet! Typ. Glad midsommar på er!

KenzaZouiten_Midsommar16-4KenzaZouiten_Midsommar16_t-1KenzaZouiten_Midsommar16-9

One thought on “Midsommar 2016

  1. Har precis kollat på första avsnittet av ”hela kändis Sverige bakar”.
    Du verkar ha en så fin personlighet och glimten i ögat, men jag reagerade på att det stod ”socionom” vid ditt namn. Bloggare förstår jag men inte socionom. Jag vet att du har examen men jag hajar inte vad det är du gör i dagsläget inom socionomyrket? Förtydliga gärna om du vill 🙂

    Svar: Åh tack! Jag är utbildad socionom och har en examen från Socialhögskolan i Stockholm och även om jag inte jobbar aktivt som just socionom så är det något jag ”är” i botten och jag antar att det är det man ville trycka på just då. Dock tycker jag att jag använder utbildningen och det jag lärde mig där i mitt vardagliga liv samt i jobbet, de som pluggat det jag pluggat vet nog vad jag menar. Tack för din kommentar, hoppas du fick lite klarhet i det du undrade! Kram Daniel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *