En vanlig dag på Nyhetsmorgon!

Nu ser det ju lite kul ut att jag skriver ”vanlig” men tanke på att en medverkan i Sveriges största TV-program garanterat inte hör till mitt livs vanligheter men såhär kan det se ut när man är med som gäst i Nyhetsmorgon! Först så åker man taxi dit som förmodligen kommer och hämtar väldigt tidigt och efter det checkar man in i TV4 receptionen och blir sminkad av de duktiga gänget på TV4-sminket. De kan verkligen göra magi med ett morgontrött ansikte.

Efter det så går man ner till Green Room där man kan äta lite frukost om man vill (jag brukar ta något att dricka och småprata lite med det sköna teamet, man lär ju känna de efter ett tag) innan det är dags att kliva in i studion och surra lite. Nyhetsmorgon är verkligen som en chokladask, man vet aldrig vilka andra praliner man träffar på där 😉 och det är alltid lika kul att komma dit!

P6253308
Känslan när man träffar Daniel Adams Ray i Green Room…Daniel & Daniel, haha!
P6253302
Soliga Anders Pihlblad var programledare. Han är alltid lika glad och snäll.
P6253304
Pratar semesterplaner och jag illustrerade mina planer med en otroligt iscensatt bild från min instagram som vi skrattade gott åt.
P6253301
”Hahahahah”
P6253306
Gänget! Margret Atladottir och Anitha Schulman. Om ni vill se vad vi pratade om så kan ni klicka HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *