I sommar ska jag…

P6243285

I sommar kommer jag åka på en del musikfestivaler som jag alltid gör. Bråvalla har blivit lite av en ”tradition” för mig och några kompisar och jag ryser av tanken att jag kommer få se några av mina favoritartister live! Festivaler är så underskattat. Får se om det blir en sväng till Way Out West också, det hade allt varit något! Hade så himla kul sist. På tal om musik så kommer det bli en del konserter för min del, bland annat Coldplay och Rihanna. Pepp! Musik är ju livet, jag har kommit på att jag nästan inte kan göra något alls utan musik i mina öron. Jag kommer även åka ner till Båstad där jag kommer göra en rolig grej tillsammans med Swedish Open och deras sociala medier (!). Så otroligt kul.

Jag kommer filma två TV-program som jag är gäst i, det ena programmet har jag sett på TV och verkligen tänkt att jag skulle vilja vara med där, så hände det! Helt sjukt kul. Det är bara en dagsinspelning men ni som följt mig länge kommer förstå vad jag menar när jag får berätta om det för er sen. Jag kommer hinna fylla år också, det får man inte glömma. Jag är ganska ”dålig” på att fira min födelsedag, men som det ser ut nu kommer jag att styra upp ett eget firande och bjuda mina närmaste vänner på middag och häng. Jag kan inte tänka mig något bättre. 28 magiska år, jag kan inte fatta det riktigt.

Ändå ganska kul att se sin sommar nerskriven sådär, det kommer ju ändå bli en del grejer. Hittills har det dock bara känts som att man legat hemma i soffan trots soliga dagar och sånt, haha! Men det är ju skönt det med 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *