Bild från i helgen

13549276_10157248531350128_2081445047_o
Jag, Jenoa och Shiva i lördags på en solig takterass i stan.

Det blir en kort vecka för mig eftersom att vi åker till Bråvalla festivalen på torsdag. Är så peppad, ska boka tågbiljetter och så idag så att det är klart. På onsdag betar jag av tre möten och har en plåtning inför ett roligt samarbete jag ska göra (och en sjukt skoj tävling där ni kan vinna ett grymt pris!) och sedan åker vi dagen efter. Vi har hyrt en lägenhet i stan där vi kommer bo och vi har världens finaste balkong som jag tänker att vi ska grilla och mysa på. Taggad!  Känns så mycket bättre att bo i en lägenhet än på hotell. Förut älskade jag hotell men det känns själlöst på något sätt. Tänk så man kan ändra sig 😉

Nu blir det lunch. Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *