Vinn en elbil i ett helt år tillsammans med Alltid.se!

Att åka elbil är viktigare än någonsin, det är så mycket bättre för miljön och jag tror verkligen att det är framtiden att åka fram med el. Därför vill jag hålla i en sjukt rolig tävling gällande just elbilar för er! Nu kan du få låna en gratis i ett helt år.

Jag gör ett kul samarbete med Alltid.se som är det billigaste el-alternativet som finns enligt mig. Jag registrerade mig där och får bonusar när jag gör något som är bra för miljön som till exempel att cykla, äter vegetariskt så får man bonuspoäng som man kan köpa saker för eller skänka till välgörenhet. Ni kan säkert gissa er till vad jag gör med mina poäng. Eltjänsten Alltid är lite som Spotify för el och jag vill slå ett slag för det.

Just nu har Alltid en tävling där man kan vinna en BMW i3 elbil i ett helt år! Japp, det stämmer. Du får köra den superlyxiga bilen i ett helt år och för att tävla ska du bli kund HÄR. Såklart är det ingen bindningstid och det är busenkelt att tävla. Stort lycka till!
DSC09863DSC09856
I samarbete med Alltid.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *