Verified!

Idag blev jag verifierad på Twitter. Det betyder att @iamdanielparis är mitt riktiga och enda konto och nu blir det enklare för människor som vill följa mig att hitta min twitter. Namnet Daniel Paris var ju till exempel upptaget, därför fick jag hitta ett annat namn och ibland skriver läsare av bloggen till mig att de inte hittar min twitter osv osv. Nu blir det så mycket lättare för oss alla att hänga. Det finns nämligen fler som heter det jag heter, världen över. Faktiskt är det så, det kommer även upp bilder på dom om man googlar mig. Fråga inte hur jag vet det. Just därför känns det kul att det nu blir extra lätt att hitta mig, för twitter är ju så himla kul! Brukar ofta spana in folk som följer mig också, är ju så himla nyfiken av mig haha!

Skärmavbild 2016-08-22 kl. 17.52.08Skärmavbild 2016-08-22 kl. 17.52.09

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *