Ridiculousness – Made in Sweden

Jag spelade in ett otroligt roligt program kallat Ridiculousness för MTV och nu på söndag klockan 21:00 är det dags för premiär! Jag är med i premiäravsnittet och några fler och jag hade verkligen så himla roligt när vi filmade det här. Programmet går ut på att jag, Toni Prince och Arantxa Alvarez kollar på roliga klipp och kommenterar dom. Erik från Erik & Mackan är programledare och en sjukt rolig kille!

Ridiculousness är lite som ”Funniest Home Videos” men lite råare och så mycket roligare. Jag skrattade så att jag grät och vissa klipp fick mig att nästan vilja lämna studion av äckel! Hoppas ni kollar, vill ni ha er ett gott skratt på söndag så bör ni göra det. Programmet sänds 21:00 på svenska MTV med start nu på söndag den 28/8!

Vill också passa på och ge en eloge till gänget på MTV för att den här inspelningen var så bra uppstyrd, vi var ju ändå i ett annat land (Madrid) men allt var verkligen genomtänkt och proffsigt och de är ett mysigt gäng som jobbar där. Så ja, om ni ser det här, jag hade verkligen skitkul och jag sitter och viker mig av skratt till klippen från Ridiculousness som jag fått se på förhand. Bra jobbat. Tack för allt!

Ridiculousness Sverige-Daniel Paris-EP1-PorträttRidiculousness Sverige-Daniel Paris-EP1-02
Ridiculousness Sverige-Daniel Paris-EP1-04
Ridiculousness Sverige-Daniel Paris-EP1-ALL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *