HONOR

Jag har en ny mobil som jag tänkte testa ett tag. Jag gör ett samarbete med Huawei och jag har alltid använt deras telefoner parallellt med min iphone, i flera år faktiskt. Ni som följt mig länge minns säkert det. Den här heter Honor och är så himla snygg i designen! Jag valde en blå telefon för att jag älskar blått och för att det känns som att alla har likadana telefoner numera. Jag gillar ju att sticka ut lite.

Det viktigaste för mig är såklart…kameran! Jag tar väldigt mycket bilder med min telefon, dels för att lägga upp på mina sociala medier som bloggen och instagram. En bra kamera som verkligen kan fånga ljus och maxa bilderna hjälper jättemycket! Kameran på Honor har 12 megapixlar..det är liksom lika mycket som en systemkamera så jag är väldigt taggad på att prova. Batteritiden är stark. Jag håller på med min telefon exakt hela tiden så ett batteri som håller i en hel dag är ett måste. Just nu laddar jag min iphone 2 gånger om dagen minst och det är ju inte jättehärligt. Batteritiden på den här telefonen fick mig verkligen att tända till.

Jag har installerat en funktion som heter ”fingerprint” också vilket gör att jag kan låsa upp min telefon med mitt fingeravtryck på ett enkelt och smidigt sätt. Det känns så himla tryggt eftersom att jag är ganska duktig på att förlägga mina saker ibland, haha! Nu blir telefonen liksom ”värdelös” om den skulle hamna i fel händer, så det är lika bra att ge tillbaka den till mig.

Jag är peppad på att testa den här telefonen och komma igång, ikväll ska jag på ett event som Huawei har och träffa folk från kontoret och lära mig mer. Det här inlägget gör jag i samarbete med Huawei.

P8234162P8234172

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *