Hej men nej

I samarbete med Systembolaget vill jag tipsa er om deras kampanj för att stoppa langning. Du kan rädda liv bara genom att säga nej och det här är så viktigt. Jag brukar göra samarbeten med de lite då och då och alltid med fokus på anti-langning eftersom att jag har en ung målgrupp som förmodligen har syskon eller andra unga i sin närhet och jag vet hur svårt det kan vara att stå emot påtryckningar från unga vuxna (som tror att de är lite för vuxna ibland hehe)

Såhär är det. Jag är ”minstingen” i min familj och har två äldre syskon och är så tacksam att mina syskon eller mina föräldrar aldrig köpte ut alkohol till mig när jag var minderårig. Jag ÄR verkligen det och jag kan säga det med handen på hjärtat. Det kan vara svårt att stå emot tjat men alkohol förändrar människor och sätter unga i situationer de inte ska behöva vara i. Ingenting är värt det och det fick mig aldrig att älska min familj mindre för att dom sa nej till mig. Du kan rädda liv! Jag är verkligen tacksam idag och kommer själv aldrig att köpa ut alkohol till någon minderårig. Varken idag eller någon gång i framtiden.

Läs mer om hur du kan säga nej och varför du måste göra det på Systembolagets hemsida HÄR

Skärmavbild 2016-08-31 kl. 15.34.11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *