Middagsplaner

I samarbete med Knorr så vill jag ge er ett sjukt smidigt och gott middagstips! Det heter Knorr Middags-kit och är färdiga kit som man kan köpa i affären. Det enda man behöver göra är att tillsätta vissa små ingredienser och så PANG har man en hel middag klar. Det är verkligen sjukt enkelt och det går jättefort att laga mat som smakar som äkta mat från olika delar av världen som Thailand, Mexico, Indien eller ja, italiensk risotto i mitt fall. Med lite mer svårlagade ingredienser som ris och sånt på bara trettio minuter.

Du har en hel middag klar på typ en halvtimme och det smakar verkligen bra! Jag blev faktiskt förvånad över att det blev så bra som det blev, är generellt ganska skeptisk till mat som varit en kartong liksom, om ni förstår vad jag menar. Finns i fyra olika varianter beroende på vad man är sugen på. Jag gjorde en magisk risotto idag men är sugen på att göra enchiladas i veckan också. Eller kanske en thaigryta! Ja, vi får se helt enkelt. Heja Knorr! Heja Paris! Det här blev verkligen så bra.

P9154418P9154423P9154425

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *