Fredag på NRJ!

BOOM! Helg snart! Eller nja, inte riktigt. Men vi sände radio för sista gången den här veckan med NRJ nyss. Det gick bra! Fasen vad hungrig jag är nu…Det blir ju så när man vaknar så tidigt som vi gör. Då blir man hungrig som en varg innan lunch. Men jag ska hålla ut till tolv. Har lagat världens godaste matlåda som jag har med mig i väskan, jag tror att det är därför jag är så hungrig, för att jag vet hur gott det kommer bli, haha!

Ikväll ska jag hem till min bror och mysa med mina föräldrar och familjen, imorgon blir det TV4 Nyhetsmorgons helgpanel för min del (så det blir tidigt i säng ikväll) och på kvällen ska jag fira min kompis som har ställt till med rockfest. Jag har hyrt en rock n roll peruk och allting! All in liksom!

14407854_10157634218300128_1515890269_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *