Näthat med Nellie och Daniel Paris

Under våren nu så har min och Nellie Berntssons miniserie om Näthat för UR sänts på UR Tänk Tills Facebook och Youtube-kanal. Vi har båda fått väldigt mycket bra respons kring serien från vuxna, människor i skolan och ja, även politiker. Vi har jobbat så hårt med det här programmet tillsammans med UR och produktionsbolaget Anagram och det känns verkligen stort att serien sänds.

Ni kan se programmet på Tänk Tills youtube-kanal HÄR och även på UR och Tänk Tills Facebook sida HÄR och HÄR. På min Twitter har jag också retweetat och lagt ut delar av programmet. Den hittar ni HÄR.

Självklart hoppas jag att vi kommer få göra en fördjupning i det här ämnet, producera flera avsnitt, att programmet kommer sändas i ännu fler skolor och gå på linjär TV är också saker som jag verkligen hoppas på och kommer kämpa för. Kampen mot näthat är långt ifrån över.

Cqy9e8wWgAA-hqi.jpg-largeCr1eSUkXYAA2x8D.jpg-largeCrRt4T5WIAEJsSb.jpg-largeCtBiJ8AWgAAzHJG.jpg-largeCsZ2SUGW8AEeVim.jpg-large

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *