Jag älskar dig

Igår gick jag på min första biopremiär på evigheter! Okej inte evigheter men Bridget Jones Baby var min senaste och innan det var det garanterat ett år minst sen jag var på någon biogrej. Jag var bara så himla peppad på att se den här filmen! ”Jag Älskar Dig” heter filmen och är en skilsmässokomedi. Filmen bjöd på många skratt men också en del allvar och kanske även en tår eller två.

Jag gick tillsammans med min fina vän Cissi som jag tycker om så himla mycket! Kul att vi fick hänga lite på tu man hand också utanför Nyhetsmorgon och andra uppdrag som vi haft ihop. Och vem vet, kanske kommer vi göra mer grejer ihop inom en snar framtid? 😉

Skärmavbild 2016-09-27 kl. 16.13.25
Jag och min härliga vän Cissi! Bilden är tagen av Maximilian Borovic/Stureplan.se. Vill tacka Micael Bindefeld AB för en rolig kväll =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *