Rum För Dig på TV3!

Ni som kollar på härliga TV3 har sett att reklamen för mitt avsnitt av Rum För Dig börjat gå nu! Jag är med i ett avsnitt och gör om hemma hos min barndomsvän Nina och avsnittet blev så himla fint och bra! Längtar till att se det tillsammans med er.

Laila Bagge är programledare och det var både kul och inspirerande att få spendera några dagar med henne när vi spelade in det här. Laila är verkligen en fin människa. Jag är så glad och tacksam att jag får vara med om allt det här och att få inreda en kompis lägenhet med massa fina saker som hon inte hade kunnat köpa annars…ja, det är liksom för bra för att vara sant nästan. Nästa måndag klockan 21:00 är det dags för vårt avsnitt. Mycket skratt, massa mys och lite tårar faktiskt. Som vanligt avslöjar jag för mycket!! Men äsch sån är jag, jag kan bara vara mig själv. Alltid. Glöm inte titta på måndag!

Skärmavbild 2016-09-27 kl. 11.58.25Skärmavbild 2016-09-27 kl. 11.58.29Skärmavbild 2016-09-27 kl. 11.58.32

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *