En god sak

I samarbete med Fazer och SOS Barnbyar vill jag tipsa er om en otroligt viktig och rolig kampanj de gör under hela november. Den heter ”En godare anledning” och för varje chokladkaka som Fazer säljer skänker de 1 krona till förmån för SOS Barnbyar. Jag är stolt och glad över att få sprida ordet till er! Man blir lycklig av att ge och ja, jag älskar choklad så det här är verkligen en win-win på alla sätt och vis. Imorgon börjar november, se till att unna dig något extra gott, för en god sak.

IMG_9362IMG_9361

One thought on “En god sak

  1. Hej Daniel snälla behöver din hjälp..tittat på programmet där du ´hjälpte din vän Nina få så as fint.

    Letar sönder mig efter hennes tavlor i walk-in-closet en med text o en liten. amt vilken hon hade på sin tv bänk bakom kate moss?
    Snälla om du Kah hjälpa mig med detta o maila svar skulle jag bli så tacksam. Med vänlig hälsning Rosie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *