Baka Fudge tillsammans med mig och Fazer!

15153130_10157925256555128_839243080_o

I samarbete med Fazer.

Jag gör ett sjukt roligt samarbete med Fazer och deras bakningsserie Ögon! Nu tänkte jag dela med mig av ett recept som är helt ljuvligt, nämligen fudge! Vi äter alltid fudge hemma hos oss på julafton och jag brukar faktiskt vara ”ansvarig” för att göra den. Kommer jag inte med fudge på julen blir det ett jäkla liv ska ni veta, haha! En riktig god fudge är verkligen guld värd. Det är god, söt och enkel att göra. Det känns inte som att alla vet hur lätt det är att göra fudge för alltid när man bjuder på det blir folk så imponerade över att man lagat den helt själv. Det är inte så svårt, särskilt inte om man gör det på mitt sätt. Kolla klippet för att se exakt hur man gör. Hela receptet hittar ni på Fazers hemsida HÄR!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0kjHqenYS9w[/youtube]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *