Bra gäng

Åh vilket härligt gäng jag jobbar med på Vakna med NRJ! Imorse pratade vi om Thanksgiving och vad vi är tacksamma för i livet men också om syskonkärlek och vi bad lyssnarna berätta om det värsta de gjort mot sina syskon. Många skratt! Det är härligt med familj. Imorgon är det redan fredag igen. Veckorna bara flyger förbi nu känner jag. Helt galet! Imorgon är Eric Saade gäst hos oss. Han är en skön kille och väldigt talangfull. Vi kommer spela hans singel ”Wide Awake” och prata om kärlek, framtiden som musiker och massa annat kul.

Hela helgen är jag dessutom moderator på Acadermia (Skönhetsmässan) så där hoppas jag att vi ses. Fredag till söndag är jag där. Mycket jobb nu, men det är så roligt så jag kan inte låta bli!

15170865_10157934087815128_583975239454860519_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *