Första Advent

Glad första advent på er! Så mysig dag, snart är det julafton! Helt ofattbart att det snart är dags. Det är något magiskt över julen ändå, även om magin avtar lite desto äldre man blir. Här ser ni två outfits som jag gillar väldigt mycket! Nu är det ju riktigt kallt utomhus och jag brukar tänka ”lager på lager” när jag ska klä mig. Då håller man värmen utomhus utan att svettas ihjäl när man kliver inomhus. Man kan bara ta på och ta av olika lager helt enkelt.

Min fina och duktiga vän Hanna Söderberg har tagit de här bilderna på mig. Tycker de fångar min personlighet bra, särskilt den med mobiltelefonen 😉 Nu är jag hemma efter tre dagars moderator-jobb på Acadermia mässan där jag även gjorde en takeover på deras sociala medier. Det var riktigt kul och nu är jag lite härligt slut i soffan och varvar ner med lite tid framför datorn. Skönt. I veckan hörs vi som vanligt i Vakna med NRJ, vilken vecka vi har framför oss!

_MG_8413_MG_8388

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *