HOSS EVENTS X ULTIMATE EARS

Jag är så stolt att jag spricker över fina tjejerna Roshi och Sharareh som på egen hand startat sin eventbyrå Hoss Events. Det här är två av de hårdast arbetande tjejerna jag känner och jag är så imponerad över deras engagemang och förmåga att göra allting så helhjärtat som de gör. I fredags bjöd de in till middag på Kåken med så himla trevligt sällskap och en kväll som var uppstyrd in i minsta detalj. Maten var helt fantastisk och sällskapet likaså! En helt underbar fredag, tack tjejer!

Hoss-Events-x-Ultimate-Ears-by-Fabian-Wester-29Hoss-Events-x-Ultimate-Ears-by-Fabian-Wester-9Hoss-Events-x-Ultimate-Ears-by-Fabian-Wester-20Hoss-Events-x-Ultimate-Ears-by-Fabian-Wester-33Hoss-Events-x-Ultimate-Ears-by-Fabian-Wester-47Hoss-Events-x-Ultimate-Ears-by-Fabian-Wester-70

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *