Julstämning

25 dagar kvar till Julafton idag! Jag har verkligen saknat julafton och hur mysigt allting blir då. Bara jag ser lite julbelysning nu blir jag på bra humör och jag längtar tills hela stan är julig. Det är ju ändå en ganska mysig tid och alla är så snälla och glada. Julen tar fram det bästa i människor. Det har jag saknat. Sjukt hur fort tiden går, snart är det nyårsafton! Jag har noll planer för nyår i år, tycker egentligen att det är ganska överskattat men man vill ju gärna göra någonting liksom. Förra året var jag på middag med Julia och det var hur trevligt som helst. Det skulle vara kul att resa i år! Men jag känner att jag flugit nog efter Paris, London och Korea på två månader liksom. Har inget emot att vara hemma i stan men får se hur det blir helt enkelt.

Imorgon ska jag intervjua Little Mix för Vakna med NRJ och på kvällen är jag konferencier för en spelning som tjejerna har för sina fans i Sverige. Bara ett litet gäng inbjudna, så det kommer garanterat bli mysigt!

15271487_10157957178630128_111800445_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *