Gott nytt hår!

NS5A4162NS5A4180NS5A4175
NS5A4155
Det blev en klippning hos min gamla vän Bobby idag!

Idag var tanken att den här mannen skulle gå på mellandagsrea och fynda massa fint. Men samma sekund som jag kom in till stan var det som att luften gick ur mig och jag tyckte det kändes så mycket skönare att sätta mig på ett fik i tre timmar. Så fick det bli! Mycket skönare och bättre för plånboken enligt mig! Så skönt att sitta ju, mycket skönare än att stressa på stan. Det blev också en sväng förbi min gamla vän Bobby! Vi satte saxen i mitt hår och nu känns det luftigt och fräscht igen. Det var på tiden. Perfekt till nyårsafton.

Nu är det inte många dagar kvar av 2016. Känns helt galet. Jag hoppas att 2017 kommer bli ett bättre år för världen och att vi alla kommer göra allt vi kan för att se till att det faktiskt blir så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *