Min största guilty pleasure

Om det är något jag älskar så är det juice! Jag dricker minst en juice om dagen och då menar jag inte i något viktminskningssyfte eller som ”detox” utan bara för att det är så himla gott! Jag älskar juice. Helst av allt så dricker jag grönsaksjuicer gjorda på grönkål och rödbetor och de får gärna vara lite spicy. Jag har faktiskt druckit juicer med chili och cayennepeppar i och det är så himla gott! Men jag älskar ju också stark mat. Min kompis Sara Montazami berättade för mig att hon brukar dricka en juice i Los Angeles med jalapeno i….Alltså det låter så himla gott! Nästan så att jag vill boka en resa till LA bara för att prova den juicen. Och träffa min vän också såklart haha!

Juice är nog min största ”guilty pleasure”. Sånt som jag gärna unnar mig när jag vill lyxa till det lite för mig själv. Dyrt blir det i längden också! Men jag unnar mig ju inte så mycket annars så det får vara värt det tycker jag! Idag drack jag en favorit med grönkål, spenat, ingefära och citron. Aaaaah, så gott!

NS5A4206NS5A4225NS5A4207

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *