New

Min vän Anna Stenbeck Billing har startat en egen skönhetsklinik som heter New Clinic! Anna är utbildad sjuksköterska och jag har länge frågat henne om råd gällande min hy när det gäller vilka krämer jag ska använda och olika behandlingar som gör att min hud inte ser lika röd ut eller blir lika torr. Hon är en riktig klippa och jag har velat skriva ett helt inlägg om henne länge för att hon är nystartad och så himla duktig och hjälpsam.

Anna gör allt möjligt på sin salong och har man problemhy kan man gå på olika peelingar eller få hjälp med riktigt bra och återfuktande produkter. När jag var 17 år till exempel hade jag enorma problem med acne och jag gick ofta till olika affärer och frågade om hjälp och det slutade med att jag torkade ut huden enormt mycket med alldeles för starka grejer och det gav mig problem i flera år. Tänk om jag hade känt Anna då istället! Då hade allt sett annorlunda ut. Jag har bland annat fått hjälp av ett märke som heter K Ceutic som jag hittade via henne. Hon är grym!

NS5A4235NS5A4229NS5A4227

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *