En mysig lördag

Idag ska jag mysa med lite vänner och ha en trevlig lördag. Jag har städat och donat här hemma hela dagen så det ska bli superkul. Är taggad på att äta gott och mysa. Jag städar jämt när jag är hemma…Men det är mest för att jag har för mycket myror i brallan för att sitta stilla för länge. Det positiva är ju att det blir rent och fint och det är alltid ett stort plus. Brukar sätta på lite musik i bakgrunden och då går det som på räls. Hoppas att ni haft en härlig dag. Jag kommer uppdatera från Snapchat resten av kvällen så häng med där =)

Förresten så vill jag också flika in ett litet tack. Fick så mycket fin respons angående Fångarna På Fortet på min instagram och Twitter igår, blev så glad alltså! Tusen tack för det. Jag hade lite kompisar över här igår och kollade programmet tillsammans och de gick så långt att de faktiskt bad mig lägga ner mobilen för att jag satt och smålog för mig själv när jag läste alla kommentarer, haha!

16196213_10158235749690128_191245136_o
Dagens mysiga outfit. Kunde inte bestämma mig för vilket SKAM-par jag gillar mest 😉

One thought on “En mysig lördag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *