Melodifestivalen 2017 med Silja Line

I veckan är det dags för den första deltävlingen av Melodifestivalen i Göteborg. Silja Line är sponsorer till galan och jag kommer göra ett väldigt roligt samarbete med dom. Jag kommer ta över deras sociala medier under dessa veckor och vara reporter på plats och uppdatera massor kring det som händer. Det kommer bli intervjuer, häng med artister och verkligen ge er en komplett bakom-kulisserna-inblick i livet på Melodifestivalen. Ni kan läsa mer om det på Dagens Media här. Jag rekommenderar er redan nu att hålla utkik i Silja Lines sociala medier och hänga med på den här resan, vi kommer ha så kul ihop! Jag ser jättemycket fram emot det här.

16409915_10158295935110128_84026533_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *