Postkodmiljonären för välgörande ändamål

Igår åkte jag till Göteborg med min fina Kenza för att medverka i…Postkodmiljonären! De har ett par specialavsnitt där kända profiler får komma och tävla och dra in pengar till ett välgörande ändamål. Det var helt otroligt kul att få göra det här och det var en speciell känsla att få sitta i studion tillsammans med Rickard Sjöberg som man ju sett på TV sen man var liten. Han var väldigt trevlig och rolig och alla som jobbade med programmet var verkligen ett skönt gäng. Jättekul att få jobba med Kenza också, hon är en väldigt fin vän och jättekul att spela in tillsammans med. Grymma människa!

Säger till när avsnittet sänds så att ni kan titta och hålla tummen för oss =)

KenzaZouiten_postk-3KenzaZouiten_postk-4KenzaZouiten_postk-1KenzaZouiten_postk-2-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *