Quiz

I samarbete med Silja Line är jag just nu runt på Melodifestivalen turnén och rapporterar från alla festligheterna och tävlingarna. Ni kommer kunna se allting i Silja Lines kanaler som Facebook, instagram, insta-stories och så! Det kommer bli superkul. Älskar ju Melodifestivalen.

Jag vill även påminna er mello-fantaster om Silja Lines roliga quiz de har! Festivalquizzet heter det och där kan man utmana bland annat mig, Therese Lindgren, Calle Schulman och flera till i en mello frågestund! Det är väldigt roligt och det är faktiskt spännande att testa sina kunskaper i ämnet. Man kan mer än vad man tror. Quizzet hittar ni på festivalquizzet.se

IMG_0036
Träffade fina Ace Wilder! Hörde ni imorse när hon gästade oss i Vakna med NRJ?!
IMG_0030
Utmanade Boris i festivalquizzet. Jag vann! Jag gjorde faktiskt det!
IMG_0039
Jag och fina Dinah nah!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *