Malmö

Nu är jag framme i denna fina stad! Flygresan gick jättebra och nu har jag tagit en liten tupplur på rummet. Ikväll blir det middag på ett ställe som heter Koi och sen ska jag nog ta det lite lugnt på rummet och mysa. Jag är ju alltid lite mör på fredagar eftersom att vi sänt radio på morgonen så då blir man lite seg på kvällskvisten. Vilken supervecka jag haft! Jag trodde ju det var min första gång i Malmö men det stämde inte. Jag har faktiskt varit i Malmö en gång innan men jag insåg inte det förens jag landade på flygplatsen för en timme sedan, haha! Lite roligt ändå.

Hoppas att ni har en härlig fredag! Jag kommer uppdatera mycket i mina övriga sociala medier som insta och snapchat under helgen i Malmö.

IMG_0108IMG_0100

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *