Mello i Malmö!

Melodifestivalen igår ägde verkligen! Så kul, älskar att jag får uppleva allting på plats. Det är stort och få förunnat så jag är jätteglad för det. Igår hängde jag med Silja Line-gänget hela dagen och på kvällen var vi på ett förmingel tillsammans och åt sjukt god mat och umgicks i flera timmar innan det var dags att se på showen och jag tycker alla var så duktiga. Benjamin, Lisa, Mariette ja alla! Vilken show de bjöd på och det var spännande in i det sista att se vilka som skulle gå vidare till den stora finalen (som jag också ska på!). Efter det gick vi på efterfesten och hängde och dansade och bara hade det mysigt tillsammans. Jag är ju här på ”jobb” men det känns verkligen som att jag är på mello med vänner. Samtidigt som jag får jobbet gjort =) Det gillar jag.

Nu ska jag packa det sista och åka tillbaka till huvudstaden. Idag har jag en date med tvättstugan. Det ska faktiskt bli lite härligt ändå.

2017-02-12 00.22.32
Fina, grymma och talangfulla Mariette. En röst att beundra.
2017-02-12 00.38.54
Träffade på Frans i vimlet. Vilken härlig kille!
2017-02-12 00.33.57
Jag och Roger Pontare. En riktig legendar.
2017-02-12 01.28.11
Häftiga Etzia! Tummen upp på bilder var tydligen min grej igår men ja, jag tyckte alla var så himla bra! Välförtjänta tummar helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *