It aint me

Just nu kan jag inte sluta lyssna på It Aint Me med Selena Gomez och Kygo! Vi spelade den på radion första gången nu i veckan och jag kände direkt att jag blev kär i den. Har lyssnat på den på repeat hela morgonen. En riktigt hit. Jag har faktiskt sett Kygo live en gång på festival men då var jag inget superfan så jag tror inte jag insåg hur stort det var. Grym!

Eftersom att jag var uppe med tuppen imorse då jag medverkade i TV4 Nyhetsmorgon tidigt så har jag passat på att få massa saker gjorda. Städat hela lägenheten, tvättat beställt mathem och svarat på lite mail och bloggat såklart. Jag brukar kalla det för kvalitetstid med mig själv och jag känner mig både nöjd och duktig efteråt. Jag håller också på att kolla runt på möbler och så på nätet eftersom att jag snart får flytta in i min nya lägenhet som jag köpt. Jag flyttar ju i maj och kommer behöva en del nya grejer och det är spännande att kika runt lite på nätet efter inspiration. Jag kan inte riktigt förstå att jag ska flytta till ett nytt hem snart och en ny stadsdel! Men det ska bli spännande. Man måste våga i livet.

Annars då? Ikväll blir det vegetariska tacos! Jag har ju en ny kamera nu också så det lär bli en bild på instagram lite senare ikväll om jag känner mig själv rätt 😉

33.377_189988_CCE0F1EF5F16797664_1358653100824515_5887308340165233199_oTilda-Forsgren-Daniel-Paris-682x1024

Lite blandade bilder från veckan som varit. Tiden går så fort! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *