Ute på stan

Idag efter radion mötte jag upp Julia som var ledig för en gångs skull för en vegetarisk lunch och lite häng på stan! Hon är så duktig och jobbar hela tiden så jag passade på att hänga lite när det fanns tid. Vi åt en mysig lunch tillsammans och jag måste säga att jag är så glad att jag börjat äta mer vegetarisk mat på senaste tiden. Känner mig fräschare, piggare och lättare i kroppen. En härlig känsla. Efter lunchen gick vi lite på stan och kunde konstatera att vårsolen var som bortblåst (bokstavligt talat) och att vintern gjort comeback! Men jag tröstade mig själv med att köpa lite färska blommor på vägen hem. Blommor gör allting bättre. Det är verkligen så.

Nu ska jag laga mat och fortsätta svara på mailen. Hörs imorgon!

IMG_0262
Så gott! Älskar marinerad tofu och blomkål. En vinnande kombination.
IMG_0270IMG_0263
Fina Julia, en sann vän.
IMG_0272IMG_0276
Blommor till Casa De Paris =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *