WORK

Idag unnade jag mig en glass till frukost och efter det flöt dagen på fantastiskt bra. Även om jag typ är laktosintolerant men det är väl de flesta. Idag i Vakna med NRJ pratade vi om konstiga praktikplatser och jag har ju haft en och annan! Bland annat på Naturapoteket där jag sålde massa piller och sådant som jag inte hade någon koll på (eftersom att jag var 14 år) och i en blombutik i centrum! Många roliga historier som kom in så de blev många skratt. Efter det åkte jag hem och tog en powernap och nu kollar jag lite TV samtidigt som jag plockar undan hemma. Älskar att göra flera saker samtidigt. Jag har för mycket myror i brallan för att sitta stilla och göra bara en sak.

Imorgon är det dags för NRJ Live Sessions på Scandic Grand Central. En gratis livespelning och after work som vi har för våra lyssnare och jag ska vara konferencier. Kommer bli en rolig kväll! Dock blir det inte sent för mig, på fredag har vi Loreen som gäst i studion =)

16910967_10158398775665128_580457508_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *