Glad fredag från studion!

Idag hade vi med oss fina Lisa Ajax som gäst i Vakna med NRJ. På lördag tävlar hon i Melodifestivalen (andra chansen) så vi pratade lite om det och gjorde en rapattack till en tjej som är besatt av sin Snapchat (träffad!). Det blev jättekul! Lisa är supergullig verkligen. Jag har intervjuat Lisa en del genom åren och gillar henne väldigt mycket. Idag ska jag klippa håret lite, försöker trimma det med genom mellanrum eftersom att det blir så fluffigt annars och efter det ska vi fira min kompis Frida som fyller år! Det var länge sen jag firade någons födelsedag känner jag. På sommaren fyller typ alla jag känner år men på vårkanten är det inte lika mycket så det ska såklart bli jättekul.

Vi hörs på snapchat (danielparis) under kvällen!

17122256_10158439655780128_679419482_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *