Noah Cyrus till Sverige!

I samarbete med Sony Music.

IMG_1720

Det här ska bli så otroligt kul… Jag har fått den stora äran att hålla i en intim spelning med en av de finaste rösterna i världen, nämligen Noah Cyrus! Hon gör fina låten Make Me Cry tillsammans med Labrinth och tisdagen den 4 april kommer hon uppträda för första gången i Sverige. Spelningen är gratis och Noah kommer sjunga några låtar live och så kommer jag intervjua henne på scen.

Vill du vinna platser till eventet för dig och en kompis? 

Maila till osa@sonymusic.com senast torsdag 30 mars 12:00 om du vill vinna plats för dig och en vän. I mailet berättar du kort varför du vill vara på plats denna kväll och se Noah live. Glöm inte dina kontaktuppgifter så som mobilnummer & adress! De 50 lyckliga vinnarna utvalda meddelas per e-mail den 31 mars. Sony väljer vinnare som får komma på eventet efter motivering och engagemang.

Lycka till och så hoppas jag vi ses den 4 april på mitt Noah Cyrus-event!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vXyBcKV0UIo[/youtube]

2 thoughts on “Noah Cyrus till Sverige!

  1. Hejsan, jag undrar om man ska skriva sin hemadress eller mejladressen ?? Blir lite förvirrad (Tacksam för svar )

    Svar: Mailadress =)

  2. jag hade gärna velat vinna för att det är en av mina drömmar att få se henne. jag har aldrig vunnit i någon tävling innan och om jag gör det nu så är det rena drömmen. vill jätte gärna överraska min kompis. jag och min kompis är nog dem största fanet av henne. så hoppas verkligen att jag/vi vinner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *