Är du stjärnan i Nelly.com dramaserie?

I samarbete med nelly.com

Nelly.com ska göra en dramaserie om ungdomars liv. Om mål, drömmar, mode! Serien kommer följa karaktären ”Nelly” och hennes tjejkompisar. Lite som SKAM fast på svenska. Jag älskar det redan. Nu söker de efter tre tjejer som ska spela huvudrollerna. Det kan vara du! Gå på casting i Stockholm på Scandic Anglais klockan 09:00 den 1 april vettja! Du behöver inte vara skådespelare men minst 18 år. Jag tycker det här verkar vara en sjukt rolig grej och jag gillar ju nytänkande liksom. Så jag puffar gärna för det. Och tanken att någon av mina läsare/följare kan få ett kul jobb genom min blogg är verkligen något jag gillar.

Jag måste bara förtydliga lite eftersom att jag fått en del frågor om detta redan nu. Jag tipsar er om den här castingen eftersom att jag vet att många av er, precis som mig, drömmer om att stå framför kameran och jag vet också att ni gillar den typ av serie som SKAM är och därför tror jag att ni skulle uppskatta den här upplevelsen. Det kan ju verkligen bli ett minne för livet. Det är därför jag ens gör det här samarbetet. För att jag tror att ni kommer uppskatta det och att det ”ger” er något om ni förstår vad jag menar. Jag håller inte i castingen, bestämmer inte vilka som kommer med och kommer inte att vara med i programmet eller under inspelningen. Det handlar som sagt om ungdomar och det är ju inte jag =) Mer info HÄR

Skärmavbild 2017-03-23 kl. 12.20.56

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *