Bebismys!

17309611_10158555079260128_416992080800629433_n
Mysigt med min brorsdotter Klara!

Bebisar är så gulliga! Kan inte få nog av att gulla med mina syskonbarn. Det känns som igår när de var så små och knappt kunde gå och nu springer de runt och pratar ”kom hit farbror Daniel, läs en bok för oss!”. Wow. Tiden flyger förbi. Edith berättade för sina föräldrar för ett tag sedan att hon gillar jultomten och farbror Daniel. Då kan ni ju tänka er att mitt hjärta svämmade över.

Idag då? Idag är det tydligen Glassens Dag! Vi fick glass levererat till radion tidigt imorse och jag blev helt salig. Så himla härlig start på dagen och jag firar gärna Glassens Dag varje dag om man säger så, haha! Idag fyller min vän Julia år så hon har bjudit in till middag och häng. Det ska bli kul! Födelsedagar är ju alltid roliga att få vara med och fira. Ett år klokare och visare. Härligt ändå. Hoppas att ni får en härlig fredag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *