Plåtning och tandläkarbesök

Jag bloggar just nu från soffan med världens ömmaste mun. Jag har varit och opererat min tand och det har jag faktiskt aldrig gjort innan. Ni som följt mig länge vet ju att jag haft en del problem med tänderna på senast och särskilt en tand som jag blev tvungen att dra ut nu. Jag har varit väldigt rädd för tandläkare i flera år eftersom att jag haft lite otur när jag var liten med det men min goda vän Bahareh som jobbar på Aqua Dental i Hammarby Sjöstad tipsade mig om att börja gå hos deras läkare och skillnaden har varit enorm. Jag ska gå tillbaka om ett par veckor och ta ut stygnen och få en ny tand. Längtar tills det är färdigt.

Innan det hade jag en plåtning inför en sjukt rolig grej som jag ska göra inom kort! Jag gör det tillsammans med några vänner ni garanterat känner igen och det bästa med hela grejen är att NI är inräknade och kommer kunna vinna typ det bästa priset någonsin. Snart får ni veta vad! Nu är jag hemma och har gjort lite soppa. Det är typ det enda jag kan äta eftersom att jag är helt bedövad i munnen, haha!

IMG_0632IMG_0631IMG_0627IMG_0626
Lite backstage från fotograferingen. Det blev väldigt fina bilder!

One thought on “Plåtning och tandläkarbesök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *